Nyhedsbrev december 2019

Efteråret har været spændende, og nu går vi ind i julemåneden

Efteråret har været fyldt med spændende aktiviteter for jeres børn i Firkløveren, og vi har haft medarbejdere afsted på kurser for at få ny viden og inspiration til udvikling af den pædagogiske praksis.

Forældremøde 

Ved forældremødet den 6. november oplevede vi god energi blandt jer forældre både i vuggestueafdelingen og børnehaveafdelingen, tak til alle jer som deltog. Det betyder rigtig meget for jeres børn og for os, at I møder op, lytter og bidrager med spørgsmål til vores praksis.

Tak til Jens og Maria som nu er trådt ud af forældrebestyrelsen og velkommen til Mohammad og Ramazan som er nye medlemmer i bestyrelsen. Bestyrelsen har konstitueret sig og formand er fortsat Ida (mor til Anna i Radisehuset).

Byggeri

I forhold til det kommende byggeri vil forældre til vuggestuebørn få mere information i det nye år. Vi forventer, at huset er indflytningsklar i slutningen af marts 2020. 

Mandag den 18. november havde vi rejsegilde på vores nye bygning. Børnehavebørn havde hjulpet med at lave kransen, og det må siges at besøg af pølsevogn blev en succes for både små og store. Tusind tak fordi, at I mødte så talstærkt op og var med til at gøre eftermiddagen hyggelig. Måske at I har set billeder og omtale fra rejsegildet i Søndagsavisen i denne uge?

Medarbejdere 

På medarbejdersiden har vi i efteråret budt velkommen til Sara (barselsvikar for Camilla) i Myrehuset, Nicolai (barselsvikar for Michelle) i Nøddehuset og 1.december lønnet studerende Louise M. i Jordbærhuset. Den 20. december skal vi sige farvel til Lasse (PA-elev) i Nøddehuset og Yasmin (medhjælper) i Myrehuset. Britt kommer tilbage som medhjælper i Myrehuset 2. januar.     

Årsplan 2020 

I uge 51 bliver årsplanen for 2020 med nyttige datoer for jer forældre sendt til jer via Tabulex og lagt på hjemmesiden. 

Godt at vide

Husk at vi har lukket mellem jul og nytår. 

Den 23. december, 2. januar og 3. januar er vi få børn og voksne i Firkløveren, da mange har ekstra fri.  

Mandag den 23.december er sidste dag, vi har åbent før jul. Vi åbner igen torsdag den 2. januar.   

Husk som altid, at hvis I har spørgsmål, så kom og spørg. 

Tak for i år og rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Vi glæder os til at se jer igen i 2020.

 

De bedste hilsner fra ledelsen i Firkløveren/Annika og Jette