Nyhedsbrev januar 2017

Her kan du læse årets første nyhedsbrev

Vi er nu godt i gang med 2017. Som meddelt før jul har vi grupper på tværs i børnehaven tirsdag og torsdag, og grupperne er kommet godt fra start.

Personale 

Som tidligere meddelt har vi en langtidssygemelding i Nøddehuset, hvilket betyder at Annika bliver i Nøddehuset indtil videre. Fra 30. januar vil vores vikar Louise have dage i Nøddehuset og Radisehuset. Louise har netop bestået eksamen og er nu uddannet pædagog.

Efter en måneds ferie er Aysegül klar til at være vikar igen, indtil hun finder job inden for sit fag. 

Vi har sagt ja til at Helle (dagplejer) kommer i arbejdspraktik (efter et længere sygeforløb) hos os i 2 måneder. Helle starter i Myrehuset 30. januar.

Mette i Myrehuset går på barsel fredag den 3. februar og mandag den 6. februar begynder Mie som barselsvikar for Mette.

Velkommen

1. februar byder vi velkommen til 2 nye børnehavebørn, hvilket betyder at der er 24 børn i Nøddehuset og 23 børn i Radisehuset. 

 

Årsplan 

Årsplan med nyttige datoer for 2017 er nu klar til formidling til jer forældre. De forældre som har oprettet mailadresse i Tabulex vil modtage den i deres mailboks.

Vi har stadig fokus på at blive bedre til at formidle til jer forældre via Tabulex.

Legeplads 

I år har vi midler som skal anvendes til nye/flere legeredskaber både på vuggestuens og børnehavens legeplads. Vi er i gang med at undersøge markedet.

Vinterferie 

Hvis/når I ved hvornår, at I holder vinterferie med jeres børn, må I meget gerne meddele os det i god tid. Dette for, at vi kan udnytte vores ressourcer bedst muligt i forhold til afvikling af medarbejdernes vinterferie.  

 

Husk som altid, at hvis I har spørgsmål, så kom og spørg. 

De bedste hilsner fra ledelsen i Firkløveren/Annika og Jette