Nyhedsbrev november

Inden længe er det december og jul

Efteråret har været fyldt med spændende aktiviteter for jeres børn i Firkløveren og vi har haft medarbejdere afsted på kurser for at få ny viden og inspiration til udvikling af den pædagogiske praksis. 

Forældremøde

På forældremødet d. 7. november oplevede I hvordan flere medarbejdere formidlede et vigtigt budskab til jer forældre med baggrund i viden om børns motoriske udvikling. Dette på baggrund af viden som medarbejderne har fået på kurser. 

I øvrigt tak til alle jer der deltog i forældremødet, det betyder rigtig meget for jeres børn og for os, at I møder op, lytter og bidrager med spørgsmål til vores praksis.

Tak til Tatjana som nu er trådt ud af forældrebestyrelsen og velkommen til Jens og Nathalie som er nye medlemmer i bestyrelsen. Bestyrelsen har konstitueret sig og formand er nu Ida (mor til Anna i Radisehuset).

Byggeri

I forhold til det kommende byggeri vil I få mere at vide i det nye år.

Personale

På medarbejdersiden har vi lavet lidt rokeringer, da vi 1.december har 22 børn i hvert børnehavehus (Radisehus og Nøddehus). Rene har fået forlænget sin ansættelse og vil fra d. 26. november blive en del af Nøddehuset. Britt bliver en del af Radisehuset og Kaya har fået en ansættelse til 31. august 2019 i Myrehuset. Jordbærhuset får ny lønnet studerende 1. december(et halvt år), som hedder Pernille. Yasmin vil fortsat være vikar, primært i Myrehuset og Jordbærhuset og have enkelte dage fast i Jordbærhuset. 

December

Inden længe er det december og i den forbindelse vil det glæde os at se jer til juleklip fredag d. 30. november kl. 14.00-16.00. 

6. december er vi inviteret til julegudstjeneste i Nørrevangs kirken kl.10.00. 

12. december er der julefrokost for børnene i alle huse undtagen Myrehuset. Nærmere info kommer fra husene på Tabulex. 

Midt i december bliver årsplan med nyttige datoer i 2019 lagt på vores hjemmeside. 

Åbningstider jul og nytår

Husk at vi har lukket mellem jul og nytår. 

Fredag d. 21. december er sidste dag vi har åbent før jul. Vi åbner igen onsdag d. 2. januar. Hvis dit barn holder fri d. 21. december og/eller 2. januar vil vi meget gerne vide det i god tid, af hensyn til planlægning af medarbejdernes fridagsønsker 

Husk som altid, at hvis I har spørgsmål, så kom og spørg. 

De bedste hilsner fra ledelsen i Firkløveren/Annika og Jette