Nyhedsbrev september

I september har vi i hele Firkløveren fokus på Natur og Naturfænomener

I Firkløveren er vi nu godt i gang igen, efter en dejlig lang varm sommer, hvor der har været rig mulighed for vandleg, hygge og nærvær i skyggen. 

På medarbejdersiden er alle medarbejdere så småt ved at være tilbage igen efter sommerferie og øvrigt fravær. Vi er glade for at have Kaya, Rene, Bente og Yasmin som vikarer, og vi bruger dem flittigt. 

I efteråret har vi mange medarbejdere på forskellige kurser, hvilket betyder, at der er arbejde til vores vikarer. 

Natur og Naturfænomener      

I september har vi i hele Firkløveren fokus på Natur og Naturfænomener. Husene planlægger selv og informerer via månedsplaner og Tabulex. 

Topi

I september er det også tid til Topi. Alle børn bliver trivselsvurderet i Slagelse Kommune 2 gange om året. Mere info hænger på opslag i husene, og I er også velkomne til at spørge, hvis I ønsker mere information. 

Pædagogisk tilsyn

I september har vi også anmeldt pædagogisk tilsyn, hvilket betyder, at der vil foregå observationer af vores pædagogiske praksis på udvalgte dage (bliver skrevet på Tabulex). I er også som forældre inviteret til at deltage i en spørgeskema undersøgelse, som er formidlet til jer via Tabulex. Vi ser frem til en høj svarprocent. 

Krop og bevægelse

I oktober er det overordnede tema i Firkløveren: Krop og bevægelse og der vil være grupper på tværs i børnehavehusene (Radisehuset og Nøddehuset) i uge 40 og 41. I får nærmere info om tid og sted for grupper i uge 39. 

Få mest ud af dagen

For at jeres børn kan få mest muligt ud af deres dag i Firkløveren, er det vigtigt 

  • at de medbringer en god og afvekslende madpakke
  • at de er friske og veludhvilede
  • at har overtøj og fodtøj med i forhold til vejret 

Vi er dagligt ude i alt slags vejr. 

Udvidelse af Firkløveren

I forhold til udvidelse af Firkløveren er det nu besluttet hvor den nye bygning skal ligge på grunden, og der er lavet en tegning, som er godkendt af det politiske udvalg. Vi forventer at byggeriet går i gang i januar 2019 og at bygningen, vil stå færdig i september 2019.

Det er vores plan, at den nye bygning skal rumme vuggestuen i Firkløveren, og at der skal være børnehavebørn i de nuværende 4 huse. Vi ser frem til løbende at fortælle jer mere. 

Planlægning af ferie

Af hensyn til planlægning af medarbejdernes efterårsferie og fornuftig brug af vores ressourcer, vil vi gerne i god tid vide, hvornår jeres barn holder efterårsferie. Det er muligt at skrive ind i forældremodulet på Tabulex. Hvis I holder ferie i uge 42, vil vi gerne have besked snarest og senest den 23. september. Dette kan I også skrive i forældremodulet.      

Husk som altid, at hvis I har spørgsmål så kom og spørg. 

De bedste efterårshilsner fra ledelsen i Firkløveren

Annika og Jette