Nyhedsbrev september 2017

I denne måned har vi fokus på natur og naturfænomener

I Firkløveren er alle voksne nu tilbage efter deres sommerferie og vi ser frem til et spændende efterår sammen med jeres børn.  

For at jeres børn kan få mest muligt ud af deres dag i Firkløveren er det vigtigt at de medbringer en god og afvekslende madpakke, at de er friske og veludhvilede og har overtøj og fodtøj med i forhold til vejret. Vi er dagligt ude i alt slags vejr.   

Børnehave og vuggestue 

Vi har nu 17 børnehavebørn i Nøddehuset og 15 børnehavebørn i Radisehuset. Vi forventer, at der kommer 6 nye børnehavebørn i løbet af oktober, november og december. 

I Myrehuset er der 1.september 10 vuggestuebørn og vi forventer at der 1.december er 14 vuggestuebørn.

I Jordbærhuset er der 1.september 15 vuggestuebørn og vi ved endnu ikke om vi kommer op på 19 vuggestuebørn i år. 

Flere vuggestuebørn betyder også flere medarbejdere i Firkløveren: Lene er ansat som husassistent. Mie er fastansat som pædagog. Camilla er ansat som ny pædagog og Maj-Britt er ansat som ny barselsvikar. Vores nye vikar hedder Bente. Velkommen til jer.    

Trivselsskemaer 

I har alle via Tabulex modtaget et brev med information om brugen af trivselsskemaer. Det er nyt for os, at vi skal arbejde med trivselsskemaer. Vi ser frem til at afprøve det i praksis og tænker at det vil opkvalificere vores forældresamarbejde.  

Måneden der kommer 

I september måned vil vi i hele Firkløveren have fokus på Natur og naturfænomener. Husene planlægger selv hvad og hvordan og I vil løbende via Tabulex blive informeret.   

Bestyrelse og personale har lavet en skriftlig It politik for Firkløveren, den trådte i kraft 1.august og er blevet formidlet via Tabulex. 

Vi har kaffeeftermiddag i morgen torsdag d. 31.august, der vil være kaffe på kanden mellem 14.00 og 16.00. Vi håber, at I vil benytte jer af muligheden for at blive en stund og gå på opdagelse inde eller ude sammen med jeres barn i Firkløveren.  

Pædagogisk weekend 

Vi har som tidligere meddelt pædagogisk weekend fra fredag den 22. september kl. 13.00- lørdag den 23.september kl. 12.00. Vi vil opfordre jer til at jeres barn holder fri fredag den 22. september eller hentes senest 12.30. Der vil være pasning for dem som ikke kan finde alternative løsninger. 

Efterårsferie 

Af hensyn til planlægning af medarbejdernes efterårsferie og fornuftig brug af vores ressourcer, vil vi gerne, i god tid, vide hvornår jeres barn holder efterårsferie. Det er muligt at skrive ind i forældremodulet på Tabulex. 

Husk som altid, at hvis I har spørgsmål så kom og spørg. 

 De bedste sensommerhilsner fra ledelsen i Firkløveren/Annika og Jette