Nyhedsbrev september 2019

De næste måneder har vi fokus på krop og sanser

Efteråret er så småt i gang og det er tid til en ekstra trøje, termotøj, regntøj og fodtøj der passer til vejret og årstiden, vi er dagligt ude i alt slags vejr. Husk at I altid er velkomne til at spørge medarbejderne hvis I er i tvivl om hvad jeres børn bør medbringe af tøj. 

For at jeres børn kan få mest muligt ud af deres dag i Firkløveren er det vigtigt at de medbringer en god og afvekslende madpakke og at de er veludhvilede.  

Fokus på krop og sanser       

I september og oktober måned har vi i hele Firkløveren fokus på Krop, sanser og bevægelse, husene planlægger selv og informerer via månedsplaner og Tabulex.

Topi 

I september er det også tid til Topi. Alle børn bliver trivselsvurderet i Slagelse Kommune 2 gange om året. Mere info hænger på opslag i husene, og I er også velkomne til at spørge, hvis I ønsker mere information.

Grupper på tværs

I oktober (uge 40 og 41) er der i børnehaven grupper på tværs (aldersopdelte grupper) af Nøddehuset og Radisehuset, nærmere info kommer i løbet af september.

Personale 

På personalesiden er Yasmin medhjælper i Myrehuset resten af året, i stedet for Kaya. Camilla skal på barsel i november, og vi forventer at ansætte barselsvikar med tiltrædelse 1. november.

I Jordbærhuset er Britt medhjælper indtil 1. december, hvor vi får en lønnet studerende. Louise har en midlertidig ansættelse indtil maj 2020 og vil primært være vikar i Myrehus og Jordbærhus ved ferie og kurser. Jordbærhuset får en studerende i 1. praktik 30/9-15/11.

Nøddehuset får en PA-elev 16/9-23/12, en ung mand - Lasse. Michelle skal på barsel i november.

Byggeri 

Byggeriet er godt i gang og vi forventer at det er indflytningsklar i slutningen af marts 2020. Vi afventer tidspunkt for rejsegilde og påtænker at fejre det, I hører nærmere.       

Nyttige datoer

Fotograf – Som meddelt på Tabulex kommer fotograf Anders Heegaard tirsdag d. 22.oktober.  

Firkløveren fylder 22 år fredag d. 1. november, hvilket vi fejrer med morgenmad til børn og forældre i alle huse 6.30-9.00. 

Forældremøde – Onsdag d. 6. november er der forældremøde i Firkløveren. Indbydelse kommer. 

Juleklip for hele familien, også bedsteforældre, torsdag d. 28. november kl. 14.00-16.30

Tabulex 

Tabulex: Af hensyn til fornuftig brug af vores personaleressourcer forventer vi, at I skriver afhentningstidspunkt, ferie og fridage ind på Tabulex.      

Husk som altid, at hvis I har spørgsmål så kom og spørg. 

De bedste efterårshilsner fra ledelsen i Firkløveren/Annika og Jette